La Vila somnia amb l’ascens a DHA per a completar una gran campanya

La Vila afronta aquest diumenge en El Pantano el partit clau per a aconseguir l’ascens a la DHA. Rep al conjunt basc de Guernica que com l’equip alacantí no ha perdut cap partit aquesta temporada. Un gran duel amb premi gros. En aquest reportatge de la ferugby coneixem com arriben els dos equips i l’opinió dels dos capitans abans del xoc.

La Vila afronta este domingo en El Pantano el partido clave para lograr el ascenso a la DHA. Recibe al conjunto vasco de Gernika que como el equipo alicantino no ha perdido ningún partido esta temporada. Un gran duelo con premio gordo. En este reportaje de la ferugby conocemos como llegan los dos equipos y la opinión de los dos capitanes antes del choque.

http://ferugby.es/ascenso-dh-la-vila-y-gernika-a-80-minutos-de-volver-a-la-categoria-reina

Traduir »