Les seleccions femenines s18 i senior viatgen Sevilla per a jugar el CESA

]Després d’un any d’obligada aturada per les mesures sanitàries imposades a causa de la COVID-19, tornen els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESSA) femenins en les categories Sènior i M18. I ho fan en un entorn magnífic, com és La Cartuja de Sevilla i organitzats per la Federació Andalusa de Rugbi.

Les incompareixençes d’algunes seleccions dominadores d’aquest campionat en els últims anys, com Madrid, Catalunya o Galícia, fa que es preveja un torneig molt obert. No obstant això, podem dir que les amfitriones, Andalusia, parteixen com a favorites en categoria sènior, ja que es van emportar el bronze en l’edició 2018-2019; mentre que la Comunitat Valenciana lidera les apostes en el torneig de menors de 18 anys, ja que es va pujar al tercer esglaó del podi en l’última edició.

Les autonomies participants són les següents: Andalusia, Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Aragó i Navarra
Aquesta competició es disputarà sistemàticament de lliga a una volta amb prima. La classificació final de les seleccions en la competició vindrà determinada pels punts obtinguts en aquesta. Totes les trobades del campionat duraran 40 minuts dividits en dues parts de 20 cadascuna. En tots els partits hi haurà un descans de no més de 5 minuts. En qualsevol dels partits, la duració de les expulsions temporals serà de 5 minuts.

Horaris del CESA XV Femení Sènior:

Primera Jornada, dissabte 22 de maig de 2021 – La Cartuja – Camp A:
10.30 Castella i Lleó vs Comunitat Valenciana
11.30 Andalusia vs Aragó
12.30 Aragó vs Castella i Lleó
13.30 Comunitat Valenciana vs Andalusia
Segona Jornada, diumenge 23 de maig de 2021 – La Cartuja – Camp A:
10.30 Comunitat Valenciana vs Aragó
12.30 Andalusia vs Castella i Lleó

Horaris del CESA XV Femení M18:

Aquestes quatre Seleccions jugaran una lliga a una volta amb «bonus» (Art. 28 RPC):

Primera Jornada, dissabte 22 de maig de 2021 – La Cartuja – Camp B:
10.00 Andalusia vs Castella i Lleó
11.00 Comunitat Valenciana vs Navarresa
12.00 Navarresa vs Andalusia
13.00 Castella i Lleó vs Comunitat Valenciana
Segona Jornada, diumenge 23 de maig de 2021 – La Cartuja – Camp A:
09.30 Castella i Lleó vs Navarresa
11.30 Comunitat Valenciana vs Andalusia

FEM SUB-18 FRCV
FEM SÉNIOR FRCV (1)

Tras un año de obligado parón por las medidas sanitarias impuestas a causa de la COVID-19, vuelven los Campeonatos de España de Selecciones Autonómicas (CESA) femeninos en las categorías Senior y M18. Y lo hacen en un entorno magnífico, como es La Cartuja de Sevilla y organizados por la Federación Andaluza de Rugby.

Las incomparecencias de algunas selecciones dominadoras de este campeonato en los últimos años, como Madrid, Cataluña o Galicia, hace que se prevea un torneo muy abierto. Sin embargo, podemos decir que las anfitrionas, Andalucía, parten como favoritas en categoría senior, ya que se llevaron el bronce en la edición 2018-2019; mientras que la Comunidad Valenciana lidera las apuestas en el torneo de menores de 18 años, ya que se subió al tercer peldaño del podio en la última edición.

Las autonomías participantes son las siguientes:

CESA XV FEMENINO SENIOR CESA XV FEMENINO M18
Andalucía Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana Andalucía
Castilla y León Castilla y León
Aragón Navarra

Esta competición se disputará por sistema de liga a una vuelta con bonus. La clasificación final de las selecciones en la competición vendrá determinada por los puntos obtenidos en la misma. Todos los encuentros del campeonato durarán 40 minutos divididos en dos partes de 20 cada una. En todos los partidos habrá un descanso de no más de 5 minutos. En cualquiera de los partidos, la duración de las expulsiones temporales será de 5 minutos.

Horarios del CESA XV Femenino Senior:

 • Primera Jornada, sábado 22 de mayo de 2021 – ID La Cartuja – Campo A:
  • 10:30 Castilla y León vs Comunidad Valenciana
  • 11:30 Andalucía vs Aragón
  • 12:30 Aragón vs Castilla y León
  • 13:30 Comunidad Valenciana vs Andalucía
 • Segunda Jornada, domingo 23 de mayo de 2021 – ID La Cartuja – Campo A:
  • 10:30 Comunidad Valenciana vs Aragón
  • 12:30 Andalucía vs Castilla y León

Horarios del CESA XV Femenino M18:

Estas cuatro Selecciones jugarán una liga a una vuelta con bonus (Art. 28 RPC):

 • Primera Jornada, sábado 22 de mayo de 2021 – ID La Cartuja – Campo B:
  • 10:00 Andalucía vs Castilla y León
  • 11:00 Comunidad Valenciana vs Navarra
  • 12:00 Navarra vs Andalucía
  • 13:00 Castilla y León vs Comunidad Valenciana
 • Segunda Jornada, domingo 23 de mayo de 2021 – ID La Cartuja – Campo A:
  • 09:30 Castilla y León vs Navarra
  • 11:30 Comunidad Valenciana vs Andalucía

Traduir »