San Roque i CAU es juguen demà en el Riu el títol d’1ª Territorial

El Sant Roque i el CAU B juguen aquest diumenge a partir de les 10.30 en el camp del Riu la final de la Primera Territorial. Els dos equips arriben aquest partit després de superar amb solvència als seus rivals en les semifinals fa quinze dies. Els dos conjunts de la ciutat de València van ser els primers classificats en els seus grups en la primera fase, tots dos sense conéixer la derrota, i partien com a favorits en els encreuaments del play off.

El guanyador del títol de campió té accés a la fase d’ascens a DHB encara que en aquesta ocasió aqueixa plaça la ja tenen assegurada els jugadors de Sant Roque ja que el CAU no pot pujar per tindre el seu equip A militant en la categoria de plata del rugbi espanyol.

El San Roque y el CAU B juegan este domingo a partir de las 10:30 en el campo del Río la final de la Primera Territorial. Los dos equipos llegan este partido después de superar con solvencia a sus rivales en las semifinales hace quince días. Los dos conjuntos de la ciudad de Valencia fueron los primeros clasificados en sus grupos en la primera fase, ambos sin conocer la derrota, y partían como favoritos en los cruces del play off.

El ganador del título de campeón tiene acceso a la fase de ascenso a DHB aunque en esta ocasión esa plaza la ya tienen asegurada los jugadores de San Roque ya que el CAU no puede subir por tener su equipo A militando en la categoría de plata del rugby español.

El partido podrá ser seguido por streaming en : https://youtu.be/0mKOf1ojEUI

Traduir »