Cap de setmana de finals territorials amb l’ascens en joc

Aquest cap de setmana es disputen les tres finals territorials que quedaven arracades per a la finalització dels campionats i que decidiran els equips que pugen de categoria en segona i tercera territorial masculina i segona territorial femenina.

En segona Territorial i amb la plaça d’ascens a Primera en joc es mesuraran el Dénia Babarians Marina Alta i LaVila B el diumenge a partir de les 12.00 en el Poliesportiu de Dénia. En la Tercera Territorial duel entre Sant Roque B i CAU C el dissabte en el camp del Riu mentre que en la segona territorial femenina el Túria Emerging rep al Cuder en Campoval el diumenge a les 12.30. Tots dos equips aspiren a una plaça en la primera territorial femenina.

Este fin de semana se disputan las tres finales territoriales que quedaban pendientes para la finalización de los campeonatos y que decidirán los equipos que suben de categoría en segunda y tercera territorial masculina y segunda territorial femenina.

En segunda Territorial y con la plaza de ascenso a Primera en juego se medirán el Denia Babarians Marina Alta y LaVila B el domingo a partir de las 12:00 en el Polideportivo de Denia. En la Tercera Territorial duelo entre San Roque B y CAU C el sábado en el campo del Río mientras que en la segunda territorial femenina el Turia Emerging recibe al Cuder en Campoval el domingo a las 12:30. Ambos equipos aspiran a una plaza en la primera territorial femenina.

 

Traduir »