Comença la temporada 2021-2022

A partir del 1 de setembre 2021 estarà disponible l’adquisició de la nova llicència federativa per poder començar a entrenar durant la pretemporada amb tota seguretat, participar en els partits preparatius amistosos i donar començament la competició que iniciarà la 1ª Territorial Sènior Masculina el 27 de setembre i la resta de competicions la setmana següent, el 3 d’octubre.

El termini d’inscripció dels equips en totes les competicions finalitzarà el divendres, 10 de setembre 2021.

___________________________________________________________________ [Castellano]

A partir del 1 de septiembre 2021 estará disponible la adquisición de la nueva licencia federativa para poder comenzar a entrenar durante la pretemporada con toda seguridad, participar en los partidos preparativos amistosos y dar comienzo la competición que iniciará la 1ª Territorial Sénior Masculina el 27 de septiembre y el resto de competiciones la semana siguiente, el 3 de octubre.

El plazo de inscripción de los equipos en todas las competiciones finalizará el viernes, 10 de septiembre 2021.

Traduir »