Nova jornada del CESA per als nostres equips s16 i s18 amb la visita a Catalunya

Aquest dissabte els nostres equips s16 i s18 viatgen a Catalunya per a disputar la tercera jornada del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els partits se celebraren en el Camp de Rugbi de Sitges. J.J. Hurtado, director esportiu de la FRCV, considera aquesta jornada “una nova prova per a poder comprovar el creixement dels equips i els jugadors davant un rival fort com sempre és Catalunya. Estem entrenant molt bé, ara toca plasmar-ho en els partits”
L’equip s18 arriba després de la bona imatge deixada davant Madrid en l’última jornada disputada i amb una victòria i una derrota en els dos partits disputats. És quart amb quatre punts en la classificació general que lideren Andalusia i Madrid amb Castella i Lleó en tercera posició.
Per la seua part l’equip s16 també suma un partit guanyat i un altre perdut però en la classificació està situat en segona posició després de Madrid que és l’únic equip que ha guanyat els seus dos enfrontaments. Catalunya és quart amb les mateixes victòries que però amb dos punts menys al no haver sumat cap prima en els seus dos anteriors partits.

Este sábado nuestros equipos  s16 y s18 viajan a Cataluña para disputar la tercera jornada del Campeonato de España de Selecciones Autonómicas. Los partidos se celebraran en el Campo de Rugby de Sitges. J.J. Hurtado, director deportivo de la FRCV, considera esta jornada “una nueva prueba para poder comprobar el crecimiento de los equipos y los jugadores ante un rival fuerte como siempre es Cataluña. Estamos entrenando muy bien, ahora toca plasmarlo en los partidos”

El equipo s18 llega tras la buena imagen dejada ante Madrid en la última jornada disputada y con una victoria y una derrota en los dos partidos disputados. Es cuarto con cuatro puntos en la clasificación general que lideran Andalucía y Madrid con Castilla y León en tercera posición.

Por su parte el equipo s16 también suma un partido ganado y otro perdido pero en la clasificación está situado en segunda posición tras Madrid que es el único equipo que ha ganado sus dos enfrentamientos. Cataluña es cuarto con las mismas victorias que pero con dos puntos menos al no haber sumado ningún bonus en sus dos anteriores partidos.

Traduir »