Contundent victòria de la selecció femenina en el debut del CESA davant Galícia (51-0)

La selecció valenciana femenina sènior ha debutat amb una clara victòria en el CESSA davant un equip gallec que mai es va rendir. Les valencianes van dominar al seu rival durant tot el partit i inicien el campionat d’Espanya amb molt bon peu.
Des de l’inici de la primera part València va eixir amb les idees molt clares i marcant diferències. El joc es disputava en territori gallec. Estrenyia i jugava València mentre tractava de defensar-se Galícia. En aqueix escenari van arribar els assajos del conjunt valencià que eren superiors i que van deixar el marcador al descans en 22-0.
La segona part va ser un calc de la primera. València era superior i Galícia no podia superar la pressió del seu rival. Els minuts van començar a passar factura a les visitants mentre que les valencianes no van baixar el nivell donant a més entrada a totes les jugadores de la convocatòria. El carrusel de l’assajos va deixar el resultat final en 51-0. Bon partit del combinat valencià que inicia el CESSA amb molt bones sensacions.

Traduir »