Nova jornada del CESA per als nostres equips s16 i s18 masculí front Andalucia

Els nostres equips s16 i s18 masculins jugaran aquest diumenge la quarta jornada del CESA front Andalusia. Els dos han viatjat amb la intenció de sumar sengles victòries davant un rival que sempre és molt complicat. En la categoria de s16 la selecció valenciana ocupa el quart lloc en la classificació amb només una victòria aconseguida en les anteriors tres jornades mentre que Andalusia és segona amb tan sols una derrota. Per la seua part la selecció s18 arriba a Sevilla segon classificat mentre que el seu rival és primer ja que ha comptat els seus partits per victòria.

Nuestros equipos s16 y s18 masculinos jugarán este domingo la cuarta jornada del CESA frente Andalucía. Los dos han viajado con la intención de sumar sendas victorias ante un rival que siempre es muy complicado. En la categoría de s16 la selección valenciana ocupa el cuarto lugar en la clasificación con sólo una victoria conseguida en las anteriores tres jornadas mientras que Andalucía es segunda con tan sólo una derrota. Por su parte la selección s18 llega a Sevilla segundo clasificado mientras que su rival es primero ya que ha contado sus partidos por victoria.

Los partidos se podrán seguir por streaming en https://youtu.be/YyWoQCwuqiw

Traduir »