Ultima jornada del CESA per a les seleccions s16 i s16 masculines davant Balears

Aquest diumenge les seleccions autonòmiques s16 i s18 tanquen la seua participació en el CESA amb els partits contra Balears en el camp del Rio. Tots dos busquen acabar el torneig en tercera posició en un any on han demostrat un bon nivell i han donat la cara en tots els partits.
L’equip s16 lluita per ser tercer però depén del resultat de Andalucia per a aconseguir-lo . Una victòria davant el conjunt balear els col·locaria tercers en un any on han sumat dues victòries i dues derrotes. Empatats amb Andalucia amb 11 punts, el conjunt un andalús s’enfronta al líder imbatut que és Madrid.
Per la seua part la selecció s18 ha de guanyar per a assegurar la tercera plaça que ara ocupa. Amb una victòria davant l’equip balear que no ha sumat cap victòria tindria la tercera posició assegurada sense haver de dependre d’altres resultats.

Este domingo las selecciones autonómicas s16 y s18 cierran su participación en el CESA con los partidos contra Baleares en el campo del Rio. Ambos buscan acabar el torneo en tercera posición en un año donde han demostrado un buen nivel y han dado la cara en todos los partidos.
El equipo s16 lucha por ser tercero pero depende del resultado de Andalucía para conseguirlo . Una victoria ante el conjunto balear les colocaría terceros en un año donde han sumado dos victorias y dos derrotas. Empatados con Andalucía con 11 puntos, el conjunto un andaluz se enfrenta al líder imbatido que es Madrid.
Por su parte la selección s18 debe ganar para asegurar la tercera plaza que ahora ocupa. Con una victoria ante el equipo balear que no ha sumado ninguna victoria tendría la tercera posición asegurada sin tener que depender de otros resultados.

Traduir »