Victòries clares de les seleccions s16 i s18 en l’ ultima jornada del CESA

Els dos equips valencians ha aconseguit sumar sengles victòries davant Balears en la ultima jornada del CESA disputada aquest diumenge en el camp del Rio. Amb aqueixos triomfs les dues seleccions, s16 i s18, han quedat classificades en tercera posició en la competició d’aquesta temporada.

Els primers a jugar van ser els s16 que es van imposar al seu rival per 60-5 en un partit que van dominar i que van ser superiors. El mateix va ocórrer amb la selecció s18 que va obtindre una victòria clara davant el seu rival per 135-0. Les seleccions balears mai van deixar de lluitar però van ser inferiors a les valencianes que volien acabar aquesta edició del CESA amb una victòria.

Los dos equipos valencianos ha conseguido sumar sendas victorias ante Baleares en la ultima jornada del CESA disputada este domingo en el campo del Rio. Con esos triunfos las dos selecciones, s16 y s18, han quedado clasificadas en tercera posición en la competición de esta temporada.

Los primeros en jugar fueron los s16 que se impusieron a su rival por 60-5 en un partido que dominaron y que fueron superiores. Lo mismo ocurrió con la selección s18 que obtuvo una victoria clara ante su rival por 135-0. Las selecciones baleares nunca dejaron de luchar pero fueron inferiores a las valencianas que querían acabar esta edición del CESA con una victoria.

Traduir »