La selecció femenina s18 busca el seu quint titol del CESA davant Catalunya

La selecció valenciana s18 jugara la final de CESA 2022 contra Catalunya el pròxim dia 26 a Sitges. L’equip valencià pot sumar el seu cinqué títol en aquesta categoria que es disputa des de 2015 i que té a les valencianes com a clares dominadores des de la seua creació.

Enguany el combinat dirigit per José Mendoza i *German *Ahuir es va imposar amb rotunditat en el seu partit contra Andalusia per 0-57  i va obtindre la passada directa a la final ja que l’equip de Galícia no es va presentar a la competició. Per part seua, el rival de la selecció valenciana serà el conjunt català que va quedar primer classificat en el seu grup on jugava contra la Comunitat de Madrid i l’equip de Castella i Lleó.

En la selecció valenciana estan representats amb jugadores sis clubs de la Comunitat el que demostra el creixement del rugbi femení en el nostre territori. Jugadores que en la seua majoria i malgrat la seua joventut ja estan disputant partits amb els seus equips en *DHB Femenina o primera territorial.

El diumenge l’equip sènior lluitarà pel tercer i quart lloc a Madrid contra el combinat madrileny.

La selección valenciana s18 jugara la final de CESA 2022 contra Catalunya el próximo día 26 en Sitges. El equipo valenciano puede sumar su quinto título en esta categoría que se disputa desde 2015 y que tiene a las valencianas como claras dominadoras desde su creación.

Este año el combinado dirigido por José Mendoza y German Ahuir se impuso con rotundidad en su partido contra Andalucía por 0-57  y obtuvo el pase directo a la final ya que el equipo de Galicia no se presentó a la competición. Por su parte, el rival de la selección valenciana será el conjunto catalán que quedó primer clasificado en su grupo donde jugaba contra la Comunidad de Madrid y el equipo de Castilla y León.

En la selección valenciana están representados con jugadoras seis clubes de la Comunitat lo que demuestra el crecimiento del rugby femenino en nuestro territorio. Jugadoras que en su mayoría y pese a su juventud ya están disputando partidos con sus equipos en DHB Femenina o primera territorial.

El domingo el equipo senior luchará por el tercer y cuarto puesto en Madrid contra el combinado madrileño.

PALMARES DEL CESA S18 FEMENINO DESDE SU CREACIÓN

2015 Madrid Campeona SUB-18

2016 FRCV Campeona SUB-18

2017 FRCV Campeona SUB-18

2018 FRCV Campeona SUB-18

2019 Cataluña Campeona SUB-18

2020 Pandemia

2021 FRCV Campeona SUB-18

Traduir »