La selecció espanyola estará al Mundial de Franca del proxim any

El XV del Lleó tornarà a estar en una Copa del Món. Més de dues dècades després de la seua primera i única compareixença en la millor competició del planeta oval, la selecció espanyola de rugbi s’ha guanyat de nou el dret a tractar-se amb la flor i nata d’aquest esport després de noquejar en un vibrant, igualat i agònica trobada a Portugal (33-28)

El XV del León volverá a estar en una Copa del Mundo. Más de dos décadas después de su primera y única comparecencia en la mejor competición del planeta oval, la selección española de rugby se ha ganado de nuevo el derecho a codearse con la flor y nata de este deporte después de noquear en un vibrante, igualado y agónico encuentro a Portugal (33-28)

https://ferugby.es/espana-regresa-a-un-mundial-tras-batir-a-portugal-en-un-partido-agonico-33-28

Traduir »