Andalusia defensara el titol de M14 en Cullera i Tavernes de Valldigna

La Comunitat Valenciana continua apostant pel rugbi de pedrera i aquest cap de setmana, 26 i 27 de març, acull el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA) en categoria M14. Aquesta competició de rugbi XV es disputarà en format de torneig sistemàticament de concentració, en dues seus de manera simultània: Tavernes de la Valldigna i Cullera

La Comunidad Valenciana sigue apostando por el rugby de cantera y este fin de semana, 26 y 27 de marzo, acoge el Campeonato de España de Selecciones Autonómicas (CESA) en categoría M14. Esta competición de rugby XV se disputará en formato de torneo por sistema de concentración, en dos sedes de forma simultánea: Tavernes de la Valldigna y Cullera

https://ferugby.es/vuelve-el-autonomico-m14-con-andalucia-defendiendo-el-titulo

Traduir »