Catalunya campiona M14 i la FRCV quinta classificada en el torneig jugat este cap de setmana

La selecció valenciana S14 ha quedat cinquena classificada en el CESA disputat a Cullera i Tavernes de Valldigna aquest cap de setmana. L’equip que en la jornada del dissabte no va poder sumar cap victòria caient en els seus partits davant Madrid i Castella Leon si ha aconseguit dues victòries en la jornada del diumenge. Primer es va imposar a Múrcia i després en al lluita pel cinqué lloc va véncer a Balears.

El torneig l’ha conquistat el combinat català que es va imposar a Madrid en els llançaments a bastonades després d’empatar en la final. En la lluita pel tercer i quatre lloc el vencedor ha sigut Andalusia al fet que va véncer a Castella i Lleó. Cal destacar la bona organització en les dues seus on s’ha disparat el torneig i l’alt nivell de tots els equips participants.

La selección valenciana S14 ha quedado quinta clasificada en el CESA disputado en Cullera y Tavernes de Valldigna este fin de semana. El equipo que en la jornada del sábado no pudo sumar ninguna victoria cayendo en sus partidos ante Madrid y Castilla Leon si ha logrado dos victorias en la jornada del domingo. Primero se impuso a Murcia y después en al lucha por el quinto puesto venció a Baleares. 

El torneo lo ha conquistado el combinado catalán que se impuso a Madrid en los lanzamientos a palos tras empatar en la final. En la lucha por el tercer y cuatro puesto el vencedor ha sido Andalucía que venció a Castilla y León. Cabe destacar la buena organización en las dos sedes donde se ha disparado el torneo y el alto nivel de todos los equipos participantes. 

Traduir »