El RC Valencia campió autonómic s18 en una gran final davant Abelles (22-21)

L’equip del RC València s’ha proclamat campió autonòmic en la categoria s18 després d’imposar-se a  Les Abelles per 22-21 en una gran final disputada en el Jorge Diego *Pantera amb un gran ambient en les graderies.

L’enfrontament va ser molt igualat en la primera meitat. Els dos equips buscaven controlar el joc però no eren capaç de sumar punts. Al descans es va arribar amb empat a 7 i una gran espectacle en el camp.

La segona part va començar amb el València dominant i marxant s’en el marcador fruit d’aqueix millor joc. Però Abelles no és un rival fàcil i malgrat l’avantatge del seu rival no va desistir en l’obstinació de donar la volta al marcador. Al fina quasi ho aconsegueix. Es va posar a pocs minuts del final a només un punt de distància i va buscar el triomf, però la defensa del seu rival va estrényer les dents per a ser finalment el guanyador del partit en una gran final. (22-21)

El equipo del RC Valencia se ha proclamado campeón autonómico en la categoría s18 tras imponerse a Les Abelles por 22-21 en una gran final disputada en el Jorge Diego Pantera con un gran ambiente en las gradas.

El enfrentamiento fue muy igualado en la primera mitad. Los dos equipos buscaban controlar el juego pero no eran capaz de sumar puntos. Al descanso se llegó con empate a 7 y una gran espectáculo en el campo.

La segunda parte comenzó con el Valencia dominando y marchando se en el marcador fruto de ese mejor juego. Pero Abelles no es un rival fácil y pese a la ventaja de su rival no desistió en el empeño de dar la vuelta al marcador. Al fina casi lo consigue. Se puso a pocos minutos del final a solo un punto de distancia y buscó el triunfo, pero la defensa de su rival apretó los dientes para ser finalmente el ganador del partido en una gran final. (22-21)

Traduir »