El Elche/Alicante ARAE campió de la segona territorial femenina grup A

L’equip de l’Elx-Alacant ARAE s’ha proclamat campió de la segona territorial femenina en véncer al *Akra Barbara *RC per 35-12 en un bon partit disputat per tots dos equips en el camp de rugbi José Antonio Amorós Palao. Les locals es van posar per davant en el marcador molt prompte i van controlar al seu rival en una primera part que van dominar i on el Akra no va sumar els seus primers punts fins al minut 37.

En la segona meitat va augmentar la diferència de les locals a poc a poc malgrat que el Akra retalle distàncies al final per a deixar el marcador en 35-12 amb sis assajos reeixits per l’Elx i tan sols dos pel seu rival.  L’equip aconsegueix ser campió del seu grup i ara ha de jugar una promoció d’ascens amb el *septimo classificat de la Primera territorial

El equipo del Elche-Alicante ARAE se ha proclamado campeón de la segunda territorial femenina al vencer al Akra Barbara RC por 35-12 en un buen partido disputado por ambos equipos en el campo de rugby José Antonio Amorós Palao. Las locales se pusieron por delante en el marcador muy pronto y controlaron a su rival en una primera parte que dominaron y donde el Akra no sumó sus primeros puntos hasta el minuto 37.

En la segunda mitad aumentó la diferencia de las locales poco a poco pese a que el Akra recorto distancias al final para dejar el marcador en 35-12 con seis ensayos logrados por el Elche y tan sólo dos por su rival.  El equipo consigue ser campeón de su grupo y ahora tiene que jugar una promoción de ascenso con el septimo clasificado de la Primera territorial