I Festa de l’Esport femení València 2022

L’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal ha organitzat la ‘I Festa de l’Esport Femení València 2022‘ per al dissabte 21 de maig. L’esdeveniment se celebrarà des de les 11.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament amb la finalitat d’incentivar l’esport femení a la ciutat i donar visibilitat al treball que estan realitzant els diferents clubs de la ciutat i les federacions esportives.

Es tracta d’una jornada de reconeixement públic per a fomentar la participació inclusiva i igualitària en l’àmbit esportiu, no sols en l’esport federat si no també en el d’edat escolar i l’esport per a tots.

Així com reconéixer públicament a les esportistes d’alt nivell de València, donar visibilitat als equips femenins i a les esportistes dels clubs de la ciutat, promocionar l’oferta d’activitats esportives dirigides a la població adulta, l’associacionisme, el voluntariat esportiu i possibilitar una actuació coordinada de tots els agents esportius locals per a millorar l’oferta de l’activitat física esportiva dirigida al col·lectiu de dones.

Aquesta cita comptarà amb multitud d’activitats gratuïtes com pilates, ioga, exhibicions esportives o entrevistes a diferents esportistes d’elit de la ciutat de València, entre moltes altres accions que transformaran la Plaça de l’Ajuntament en un poliesportiu a l’aire lliure.

Traduir »