Tatami mante la seua plaça a Primera Territorial, Las Torres i Elche-Alicante ascendeixen

El passat cap de setmana s’ha celebrat els partits de tornada de les promocions d’ascens de primera i segona territorial masculines i femenines. Tatami i Les Torres en la categoria masculina i Elx-Alacant ARAE en la femenina han sigut els equips guanyadors. L’eliminatòria més igualada ha sigut la disputada entre el Tatami, penúltim en Primera Territorial, i el Sant Roque B de segona territorial. En el partit d’anada va véncer Tatami en el camp del Riu 17-23 i en la volta en Campoval el partit va caure de costat de Sant Roque per 12-16. Ajustada i emocionants partits que deixen a Tatami en la Primera.

També molt interessant van ser els partits entre Orihuela i Les Torres que finalment va guanyar l’equip de les Torres que obté plaça per a jugar en Segona Territorial la pròxima temporada. En l’eliminatòria femenina entre Múrcia XV i Elx-Alacant Arae van eixir victorioses les alacantines que *estaran en Primera territorial la temporada que ve.

El pasado fin de semana se ha celebrado los partidos de vuelta de las promociones de ascenso de primera y segunda territorial masculinas y femeninas. Tatami y Las Torres en la categoría masculina y Elche-Alicante ARAE en la femenina han sido los equipos ganadores. La eliminatoria más igualada ha sido la disputada entre el Tatami, penúltimo en Primera Territorial, y el San Roque B de segunda territorial. En el partido de ida venció Tatami en el campo del Río 17-23 y en la vuelta en Campoval el partido cayó de lado de San Roque por 12-16. Ajustada y emocionantes partidos que dejan a Tatami en la Primera.

También muy interesante fueron los partidos entre Orihuela y Las Torres que finalmente ganó el equipo de Las Torres que obtiene plaza para jugar en Segunda Territorial la próxima temporada. En la eliminatoria femenina entre Murcia XV y Elche-Alicante Arae salieron victoriosas las alicantinas que estaran en Primera territorial la temporada que viene.

Traduir »