Streaming CESA 7S Rugbi Inclusiu, M16 Femení i Masculí

Arriba el Campionat d´Espanya de Seleccions Autonómiques Menors de 16 anys en la modalitat olímpica Rugby Seven que es jugarà en les seus de Cullera i Tarvernes de la Valldigna el dies 18 i 19 de juny.

Podrás fer el seguiment del torneig per streaming en aquests enllaços:
CESA M16 Femení en Tavernes
enllaç dia 18
enllaç dia 19
CESA M16 Masculí en Cullera
enllaç dia 18
enllaç dia 19

Gràcies al Consell Superior de l´Esport, a la Generalitat Valenciana, Diputació de València y els Ajuntaments de Tavernes de la Valldinga i Cullera, el organitzadors que som la Federació Espanyola com la Comunitat Valenciana hem aprofitar el moment de portar el millor rugbi al nostre territori per a gaudir d `un gran cap de setmana ambs uns camps de rugbi de gespa natural de la màxima qualitat.

Traduir »