Acaba el circuit de rugbi platja amb un cap de setmana a Valverde del Xuquer

El passat cap de setmana va acabar el Circuit Internacional de Rugbi Platja que s’ha celebrat en els dos últims mesos en la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió va ser amb parada a Conca i organitzat pel club Rugbi A Palos en un lloc meravellós com el pantà de Valverde del Xuquer. Gran ambient i gran participació en un enclavament diferent.

No hi ha dubte que que aquesta temporada ha sigut un èxit els tornejos disputats i des de la FRCV esperem comptar amb més equips i més tornejos en les pròximes edicions. Gràcies a tots per la vostra col·laboració

El pasado fin de semana terminó el Circuito Internacional de Rugby Playa que se ha celebrado en los dos últimos meses en la Comunitat Valenciana. En esta ocasión fue con parada en Cuenca y organizado por el club Rugby A Palos en un lugar maravilloso como el pantano de Valverde del Jucar. Gran ambiente y gran participación en un enclave diferente.

No cabe duda que que esta temporada ha sido un éxito los torneos disputados y desde la FRCV esperamos contar con más equipos y más torneos en las próximas ediciones. Gracias a todos por vuestra colaboración
Traduir »