Novetats a la nostra web amb més informació i noves seccions

Arriba la temporada 2022-23 i tenim novetats en la nostra web. Estrenem una la nova interfaz on a més de seguir les notícies de les competicions, els cursos de formació d’entrenadors i àrbitres, o els campus esportius, podràs aconseguir les peces oficials de la federació a través de la botiga en línia.
Aquestes i altres novetats les anirem desenvolupant durant les pròximes setmanes i anirem informat de  tot el que es pot fer per a millorar la comunicació amb  tots els nostres clubs, jugadors, entrenadors, àrbitres i seguidors del rugbi.

Llega la temporada 2022-23 y tenemos novedades en nuestra web. Estrenamos una la nueva interfaz donde además de seguir las noticias de las competiciones, los cursos de formación de entrenadores y árbitros, o los campus deportivos, podrás conseguir las prendas oficiales de la federación a través de la tienda online.
Estas y otras novedades las iremos desarrollando durante las próximas semanas e iremos informado de  todo lo que se puede hacer para mejorar la comunicación con  todos nuestros clubes, jugadores, entrenadores, árbitros y seguidores del rugby.

Traduir »