Tercera jornada del CESA per a les seleccions valencianes

Aquest diumenge en el Camp del Riu les seleccions valencianes s16 i s18 disputaren la tercera jornada del CESA contra Catalunya. El partit de l’equip *s18 serà a les 16.00 hores mentre que abans jugaren els xics del s16 a les 14.00 hores.
El conjunt s18 arriba a aquesta tercera jornada després de perdre en les dues primeres i amb la clara intenció de sumar la seua primera victòria davant un rival complicat com és el combinat català. Els catalans van véncer en la segona jornada a Andalusia després de perdre contra Madrid, el gran favorit, en la primera. València va caure també contra l’equip madrileny i no va poder guanyar als castellanoleoneses.
Per part seua, l’equip s16 defensarà la segona plaça en la classificació enfront dels catalans que són tercers però amb els mateixos punts. Un partit clau per a veure qui és capaç de ser segon després de la selecció madrilenya que suma els seus partits per victòries.

*JJ Hurtado, director tècnic de la *FRCV creu que s’enfrontaran a “bons equips que buscaren sumar els punts però hem de demostrar el nostre creixement i la nostra millora. Estem entrenant molt bé i confie que competim com sabem”
Este domingo en el Campo del Río las selecciones valencianas s16 y s18 disputaran la tercera jornada del CESA contra Catalunya. El partido del equipo s18 será a las 16:00 horas mientras que antes jugaran los chicos del s16 a las 14:00 horas.

El conjunto s18 llega a esta tercera jornada tras perder en las dos primeras y con la clara intención de sumar su primera victoria ante un rival complicado como es el combinado catalán. Los catalanes vencieron en la segunda jornada a Andalucía tras perder contra Madrid, el gran favorito, en la primera. Valencia cayó también contra el equipo madrileño y no pudo ganar a los castellanoleoneses.

Por su parte, el equipo s16 defenderá la segunda plaza en la clasificación frente a los catalanes que son terceros pero con los mismos puntos. Un partido clave para ver quien es capaz de ser segundo tras la selección madrileña que suma sus partidos por victorias.

JJ Hurtado, director técnico de la FRCV cree que se van a enfrentar a “buenos equipos que buscaran sumar los puntos pero debemos demostrar nuestro crecimiento y nuestra mejora. Estamos entrenando muy bien y confío en que compitamos como sabemos”

Traduir »