ELS S16 I S18 VENCEN A CATALUNYA EN LA TERCERA JORNADA DEL CESA

Les seleccions autonòmiques valencianes s16 i s18 es van imposar en les dues categories a Catalunya en els partits disputats en el camp del Riu. Els conjunts valencians van sumar dues victòries importants en dos partits molt disputats i competits.

El s16 va véncer per 30-17 en un xoc que va dominar des de l’inici. En joc estava la segona plaça provisional en la classificació i l’equip valencià va eixir per totes des del xiulet inicial. Ja en el descans dominava el marcador per 24-10 i en la segona va aguantar bé les arremeses del seu rival que va intentar sense èxit acostar-se en el marcador. La selecció valenciana ocupa el segon lloc en la taula i Catalunya queda tercera amb Madrid dominant el torneig en la primera posició.

El partit dels s18 va ser molt més igualat. Des del principi es va veure que els dos equips jugaven a un nivell molt semblant i que el xoc no tenía un dominador clar. La victòria local (25-21) va arribar en una bona segona part on València va remuntar amb dos assajos el resultat advers de la primera meitat. Aquesta victòria col·loca a la selecció valenciana tercera en la taula per darrere de Madrid i Castella i Lleó. La pròxima jornada també la disputaran els combinats valencians com a local el pròxim 22 de gener.

Las selecciones autonómicas valencianas s16 y s18 se impusieron en las dos categorías a Cataluña en los partidos disputados en el campo del Río. Los conjuntos valencianos sumaron dos victorias importantes en dos partidos muy disputados y competidos.

El s16 venció por 30-17 en un choque que dominó desde el inicio. En juego estaba la segunda plaza provisional en la clasificación y el equipo valenciano salió a por todas desde el pitido inicial. Ya en el descanso dominaba el marcador por 24-10 y en la segunda aguantó bien las arremetidas de su rival que intentó sin éxito acercarse en el marcador. La selección valenciana ocupa el segundo lugar en la tabla y Cataluña queda tercera con Madrid dominando el torneo en la primera posición.

El partido de los s18 fue mucho más igualado. Desde el principio se vio que los dos equipos jugaban a un nivel muy parecido y que el choque no tenía un dominador claro. La victoria local (25-21) llegó en una buena segunda parte donde Valencia remontó con dos ensayos el resultado adverso de la primera mitad. Esta victoria coloca a la selección valenciana tercera en la tabla por detrás de Madrid y Castilla y León.  La próxima jornada también la disputarán los combinados valencianos como local el próximo 22 de enero.