LES SELECIONES S16 I 18 TANQUEN EL CESA AMB DUES VICTÒRIES DAVANT ANDALUCIA

Els equips de l’a FRCV s16 i s18 masculins han tancat la seua participació el CESA amb sengles victòries davant Andalusia en dos bons partits disputats en el camp del Riu. Encara queda una jornada per disputar-se en totes dues categories però en aqueixa última jornada els equips valencians descansen. Amb aquests resultats el conjunt s16 assegura la segona plaça passe el que passe mentre que el s18 queda també segon en espera de veure que fan els seus rivals.

El partit de la selecció s16 va ser intens i molt disputat. La igualtat entre els dos equips va ser màxima i només en l’última jugada del xoc un assaig dels valencians va donar la victòria als locals. En la primera part el domini va ser andalús i els intents de retallar distàncies dels valencians eren ben defensats pel seu rival. Es va arribar al descans amb 7-12 per a Andalusia. La segona part va ser trepidant. Els dos equips buscaven la línia d’assaig jugant-se la vida. I en aqueix combat cos a cos van arribar els assajos. Va véncer València en l’última jugada del partit però el seu rival va demostrar un gran nivell. El 19-17 final defineix un enfrontament emocionant i molt igualat.

El xoc dels conjunts s18 va ser igual d’intens però la selecció valenciana va ser sempre per davant en el marcador des del minut 3 del partit que es va avançar amb el primer assaig. Andalusia sempre va plantar cara i va buscar la remuntada però la diferència de 19-12 del descans es va veure incrementada en la segona part on els valencians van continuar anotant mentre que el seu rival només puc sumar tres punts en una transformació d’un colp de càstig. Al final 29-15 per a València en un bonic partit.

Los equipos del a FRCV s16 y s18 masculinos han cerrado su participación el CESA con sendas victorias ante Andalucía en dos buenos partidos disputados en el campo de El Río. Todavía queda una jornada por disputarse en ambas categorías pero en esa última jornada los equipos valencianos descansan. Con estos resultados el conjunto s16 asegura la segunda plaza pase lo que pase mientras que el s18 queda también segundo en espera de ver que hacen sus rivales.

El partido de la selección s16 fue intenso y muy disputado. La igualdad entre los dos equipos fue máxima y solo en la última jugada del choque un ensayo de los valencianos dio la victoria a los locales. En la primera parte el dominio fue andaluz y los intentos de recortar distancias de los valencianos eran bien defendidos por su rival. Se llegó al descanso con 7-12 para Andalucía. La segunda parte fue trepidante. Los dos equipos buscaban la línea de ensayo a tumba abierta. Y en ese combate cuerpo a cuerpo llegaron los ensayos. Venció Valencia en la última jugada del partido pero su rival demostró un gran nivel.  El 19-17 final define un enfrentamiento emocionante y muy igualado.

El choque de los conjuntos s18 fue igual de intenso pero la selección valenciana fue siempre por delante en el marcador desde el minuto 3 del partido que se adelantó con el primer ensayo. Andalucía siempre plantó cara y buscó la remontada pero la diferencia de 19-12 del descanso se vio incrementada en la segunda parte donde los valencianos siguieron anotando mientras que su rival solo puedo sumar tres puntos en una trasformación de un golpe de castigo. Al final 29-15 para Valencia en un bonito partido.