La selecció s18 femenina jugara la final del CESA despres de guanyar Andalusia

La selecció valenciana s18 femenina jugara la final del CESA després d’imposar-se en un gran partit a Andalusia per 38-17. Els dos equips arribaven al xoc disputat al Pantera amb una victòria, cosa que convertia el partit en una final. En vencedor jugava la final del CESA i això va fer que des de l’inici els dos equips s’empessin a fons. Les valencianes no volien sorpreses i buscaven l’assaig amb intensitat. Al descans ja dominaven les deixebles de José Mendoza per 21-10 després d’una primera meitat on tots dos equips van mostrar un gran nivell de joc però on les locals van ser millors. La segona part va servir perquè la selecció valenciana seguís demostrat el seu bon joc i portés el marcador fins al 36-17 final. Gran treball de tot l’equip que jugara la final el cap de setmana del 25-26 de febrer.

La segona trobada del matí, la de les seleccions sènior, també va caure de costat valencià per 31-15. València i Andalusia buscaven evitar quedar terceres classificades per no haver de jugar el partit amb el tercer de l?altre grup pel descens. Des de l’inici es va veure que les valencianes volien dominar el joc, però el conjunt andalús no permetia que els assajos arribessin amb facilitat. Fins al tram final del partit no va marcar diferències València i fins i tot Andalusia va aconseguir posar-se a dos punts a mitja segona meitat. Va ser quan va prémer l’equip local per aconseguir arribar al final del matx amb una diferència còmoda.

La selección valenciana s18 femenina jugara la final del CESA tras imponerse en una gran partido a Andalucia por 38-17. Los dos equipos llegaban al choque disputado en el Pantera con una victoria lo que convertía el partido en una final. En vencedor jugaba la final del CESA y eso hizo que desde el inicio los dos equipos se emplearan a fondo. Las valencianas no querían sorpresas y por eso buscaban el ensayo con intensidad. Al descanso ya dominaban las discípulas de José Mendoza por 21-10 después de una primera mitad donde los dos equipos mostraron una gran nivel de juego pero donde las locales fueron mejores. La segunda parte sirvió para que la selección valenciana siguiera demostrado su buen juego y llevara el marcador hasta el 36-17 final. Gran trabajo de todo el equipo que jugará la final el fin de semana del 25-26 de febrero

El segundo encuentro de la mañana, el de las selecciones senior, también cayó de lado valenciano por 31-15. Valencia y Andalucia buscaban evitar quedar terceras clasificadas para no tener que jugar el partido con el tercero del otro grupo por el descenso. Desde el inicio se vio que las valencianas querían dominar el juego pero el conjunto andaluz no permitía que los ensayos llegaran con facilidad. Hasta el tramo final del partido no marcó diferencias Valencia e incluso Andalucía consiguió ponerse a dos puntos mediada la segunda mitad. Fue cuando apretó el equipo local para lograr llegar al final del choque con una diferencia cómoda.

 

Traduir »