Segona jornada del CESA per a les seleccions s18 i senior de la FRCV

Este diumenge les seleccions valencianes femenines s18 i sènior disputen la seua segona jornada del CESA davant d’Andalusia. Els partits es disputaran als camps de Jorge Diego «El Pantera» a Quatre Carreres. L’equip s18 jugarà el seu partit a partir de les 10.30 i el conjunt sènior a les 12.00.

L’equip s18 arriba després de guanyar amb claredat Galícia a la primera jornada i s’enfrontarà a un rival que també va sumar una victòria en el seu enfrontament amb el combinat gallec. En joc està ser primer del seu grup i poder disputar amb el primer classificat de l’altre grup la final. Per la seva banda el conjunt sènior, que va perdre l’anterior jornada intentés vèncer Andalusia per quedar segona de grup i lluitar a les cruïlles per la tercera posició final.

Este domingo las selecciones valencianas femeninas s18 y senior disputan su segunda jornada del CESA frente a Andalucia. Los partidos se disputaran en los campos de Jorge Diego «El Pantera» en Quatre Carreres. El equipo s18 jugará su partido a parir de las 10:30 y el conjunto senior a las 12:00.

El equipo s18 llega después de ganar con claridad a Galicia en la primera jornada y se medirá a un rival que también sumó una victoria en su enfrentamiento con el combinado gallego. En juego está ser primeras de su grupo y poder disputar con el primer clasificado del otro grupo la final. Por su parte el conjunto senior, que perdió en la anterior jornada tratara de vencer a Andalucia para quedar segunda de grupo y luchar en los cruces por la tercera posición final.

Traduir »