La selecció s18 subcampiona d’Espanya en caure davant Madrid 22-30, la senior tercera

No va poder ser. La selecció valenciana s18 va caure derrotada per 22-30 davant Madrid en un gran partit. Els dos equips van demostrar la seua qualitat i va anar finalment el combinat madrileny qui es va alçar amb el titule de campió després d’una primera part que va acabar amb empat a 12.
Els equips van eixir per totes i les primeres a assajar van ser les valencianes. El conjunt local, amb el camp del Rio replet de publique, buscava posar distància però el seu rival era poderós i els primers 35 minuts de joc van ser un continu estira i arronsa. A l’assaig e València va respondre amb un altre Madrid i així successivament fins al 12 a 12 del descans. El domini de València no es va veure reflectit en el marcador en una primera meitat on van ser superiors a Madrid.
La segona part va ser igual d’intensa i disputada. Va eixir Madrid amb molta força i es va posar per davant en el marcador. Dominaven les visitants però València defensava i atacava amb qualitat per a no deixar que es distanciaren el seu rivals. Amb tot, l’equip madrileny si va saber traure profit de la seua superioritat en moments claus per a aconseguir el títol. Al final, 22-30 per al conjunt de la federació madrilenya que va defensar bé les envestides finals de l’equip valencià. Una gran final que va comptar amb la presència del president de la FER, Juan Carlos Martín «Hansen», el director general d’Esports Josep Miquel Moyá i el director de la FTA, Juan Miguel Gómez.
En el partit sènior pel tercer i quart perquè també enfrontava a les seleccions de València i Madrid va ser València qui va aconseguir la victòria. El xoc va ser igual d’intens i atractiu  que el disputat per les seleccions s18. L’equip de José Mendoza va aconseguir anar-se al descans amb avantatge de 12-0 gràcies al seu millor joc. En la represa Madrid tracte de delimitar distàncies sense èxit malgrat rondar la línia de 22 en moltes fases del segon temps. Es va defensar bé València que va estar a punt de ser qui aconseguira sumar. Va retallar Madrid distancia amb un assaig que va deixar el resultat final en 12-5 després d’uns minuts finals on les visitants van estrényer molt a la recerca de l’empat però on valència va saber patir i defensar l’avantatge.

No pudo ser. La selección valenciana s18 cayó derrotada por 22-30 ante Madrid en un gran partido. Los dos equipos demostraron su calidad y fue finalmente el combinado madrileño quien se alzó con el titulo de campeón tras una primera parte que acabó con empate a 12.

Los equipos salieron a por todas y las primeras en ensayar fueron las valencianas. El conjunto local, con el campo del Rio repleto de publico, buscaba poner distancia pero su rival era poderoso y los primeros 35 minutos de juego fueron un continuo toma y daca. Al ensayo e Valencia respondió con otro Madrid y así sucesivamente hasta el 12 a 12 del descanso. El dominio de Valencia no se vio reflejado en el marcador en una primera mitad donde fueron superiores a Madrid.

La segunda parte fue igual de intensa y disputada. Salió Madrid con mucha fuerza y se puso por delante en el marcador. Dominaban las visitantes pero Valencia defendía y atacaba con calidad para no dejar que se distanciaran su rivales. Con todo, el equipo madrileño si supo sacar provecho de su superioridad en momentos claves para conseguir el título. Al final, 22-30 para el conjunto de la federación madrileña que defendió bien las embestidas finales del equipo valenciano. Una gran final que contó con la presencia del presidente de la FER, Juan Carlos Martín «Hansen», el director general de Deportes Josep Miquel Moyá y el director de la FTA, Juan Miguel Gómez.

En el partido senior por el tercer y cuarto puesto que también enfrentaba a las selecciones de Valencia y Madrid fue Valencia quien consiguió la victoria. El choque fue igual de intenso y atractivo  que el disputado por las selecciones s18. El equipo de José Mendoza consiguió irse al descanso con ventaja de 12-0 gracias a su mejor juego. En la reanudación Madrid trato de acotar distancias sin éxito pese a rondar la línea de 22 en muchas fases del segundo tiempo. Se defendió bien Valencia que estuvo a punto de ser quien lograra sumar. Recortó Madrid distancia con un ensayo que dejó el resultado final en 12-5 tras unos minutos finales donde las visitantes apretaron mucho en busca del empate pero donde valencia supo sufrir y defender la ventaja.