Exit del Curs de nivel base d’entrenador de rugbi

Del 7 al 10 d’abril es va realitzar al Complex Educatiu de Cheste el Curs Nivell Base d’Entrenadors/es de Rugbi (oferta parcial Nivell 1) amb un èxit de participació. Un total de 22 participants de 10 clubs diferents de la Comunitat Valenciana.

Molt satisfets amb la implicació de tots els participants i amb les ganes de seguir aprenent per desenvolupar-se com a entrenadors/es, i participar en el procés de creixement dels seus clubs.

Seguim apostant per una formació de qualitat per tenir millors entrenadors/es a la Comunitat Valenciana. «Millors entrenadors/es, millors jugadors/es».

Del 7 al 10 de abril se realizó en el Complejo Educativo de Cheste el Curso Nivel Base de Entrenadores/as de Rugby (oferta parcial Nivel 1) con un éxito de participación. Un total de 22 cursillistas de 10 clubes diferentes de la Comunidad Valenciana.

Muy satisfechos con la implicación de todos los cursillistas y con las ganas de seguir aprendiendo para desarrollarse como entrenadores/as, y participar en el proceso de crecimiento de sus clubes.

Seguimos apostando por una formación de calidad para tener mejores entrenadores/as en la Comunidad Valenciana. «Mejores entrenadores/as, mejores jugadores/as».

 

Traduir »