Gran experiencia en el Training Camp Rugby 7 femenino M18 en Cheste

Esta Setmana Santa s’ha celebrat el TRAINING CAMP RUGBY 7 FEMENÍ M18 que ha reunit al Complex Educatiu de Cheste durant quatre intensos dies a les Federacions Territorials de Catalunya, Madrid i València juntament amb la selecció de Bèlgica.
Gran experiència i molt positiva tant per a les jugadores com per a les entrenadores/es de cada federació que ha permès posar en valor aquest tipus de sinergies per al creiximent  de la jugadora en el joc del 7s en un entorn d’alta competència. Quatre dies d’entrenaments i partits mà a mà, malbaratant alegria, esforç, detalls i il·lusió per part de tots els participants.
El campus va finalitzar amb una sèrie de partits als quals es va unir l’equip nacional i que van ser dirigits per Àrbitres de Rugbi de la C.V.
Esta Semana Santa se ha celebrado el TRAINING CAMP RUGBY 7 FEMENINO M18 que ha reunido en el Complejo Educativo de Cheste durante cuatro intensos días a las Federaciones Territoriales de Catalunya, Madrid y Valencia junto a la selección de Bélgica.
Gran experiencia y muy positiva tanto para las jugadoras como las entrenadoras/es de cada federación que ha permitido poner en valor este tipo de sinergias para el desarrollo de la jugadora en el juego del 7s en un entorno de alta competencia. Cuatro días de entrenamientos y partidos mano a mano, derrochando alegría, esfuerzo, detalles e ilusión por parte de todos los particxipamntes
El campus finalizó con una serie de partidos a los que se unió  el equipo nacional y que fueron dirigidos por Árbitros de Rugby de la C.V.
Traduir »