El CAU s’imposa al RC Valencia en una emocionant final a la s16 (17-12)

El CAU s’ha proclamat campió autonòmic a la categoria s16 després d’imposar-se al Rugby Club València en un emocionant partit que es va decidir en els darrers minuts amb un assaig de l’equip local. El partit va començar molt favorable per al conjunt visitant que es va imposar a l’inici del xoc. Dos assajos i una transformació van fer que al descans el resultat fos 0-12 per al València que havia jugat millor La segona part va ser diferent, el CAU no baixa els braços i després del descans va aparèixer l´equip que durant tota la temporada ha estat sòlid i efectiu. Va aconseguir dos assajos per estrènyer el marcador i en els darrers minuts va ser capaç d’assajar i convertir per posar-se amb un 17-12 que ja seria definitiu. Gran victòria davant un gran rival i excel·lent ambient al camp del Riu en un partit que no va defraudar les expectatives i que va comptar amb un magnífic ambient a les grades.

El CAU se ha proclamado campeón autonómico en la categoría s16 tras imponerse al Rugby Club Valencia en un emocionante partido que se decidió en los últimos minutos con un ensayo del equipo local. El partido comenzó muy favorable para el conjunto visitante que se impuso en el inicio del choque. Dos ensayos y una transformación hicieron que al descanso el resultado fuera 0-12 para el Valencia que había jugado mejor La segunda parte fue diferente, el CAU no bajo los brazos y tras el descanso apareció el equipo que durante toda la temporada ha sido sólido y efectivo. Consiguió dos ensayos para apretar el marcador y en los últimos minutos fue capaz de ensayar y convertir para ponerse con un 17-12 que ya sería definitivo. Gran victoria ante un gran rival y excelente ambiente en el campo del Río en un partido que no defraudó las expectativas y que contó con un magnifico ambiente en las gradas.

fotos: Juan Carlos Peña Susama

Traduir »