La FRCV participa activament a la II Fira de l’Esport Femeni

La FRCV va participar aquest passat diumenge a la segona edició de la Fira de l’Esport Femeni que s’ha celebrat a la Plaça de la Reina de València organitzada per l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal. Durant tota la jornada centenars de persones van passar per l’estand de la federació i van conèixer millor el rugbi. Els clubs San Roque, CAU i Túria amb jugadores que disputen les competicions territorials i nacionals van col·laborar activament en la promoció del nostre esport i van estar explicant i compartint les seues experiències amb tots els que s’hi acostaven. Aquesta segona edició de la Fira ha estat tot un èxit. Hi participen federacions territorials i col·lectius vinculats amb l’esport femení.

La FRCV participó este pasado domingo en la segunda edición de la «Fira de l’Esport Femeni» que se ha celebrado en la Plaza de la Reina de Valencia organizada por el Ayuntamiento de València y la Fundación Deportiva Municipal. Durante toda la jornada cientos de personas pasaron por el stand de la federación y conocieron mejor el rugby. Los clubes San Roque, CAU y Turia con jugadoras que disputan las competiciones territoriales y nacionales colaboraron activamente en la promoción de nuestro deporte y estuvieron explicando y compartiendo sus experiencias con todos los que se acercaban. Esta segunda edición de la Fira ha sido todo un éxito. En ella participan federaciones territoriales y colectivos vinculados con el deporte femenino.

Traduir »