Gran cap de setmana de rugbi amb Seven femeni, partit Iberdrola i final s23

El passat cap de setmana València es va convertir en epicentre del rugbi sent la seu de tres esdeveniments de caràcter nacional en els camps del Rio i Quatre Carreres. El dissabte València va acollir la final del campionat nacional *s23, el I Torneig Obertura Seven femení i el partit Iberdrola de les Estreles. En el camp Del Riu es van disputar el Torneig Seven i en partit de les Estreles mentre que en el «Pantera» es va disputar la final s23. Amb gran presència de publique i un gran ambient el camp del Rio es va convertir en una gran festa del rugbi femení. Des de les 10.00 del matí i fins a les 17.00 hores es va jugar el Torneig *Seven en el qual van participar els equips dels *Abelles, Rugbi Túria, CAU, *Shamrock i Universitat de Sevilla. El campió del Torneig va ser el Rugbi Túria amb *Abelles segones classificades i *Shamrock van acabar terceres. Després del torneig es va disputar el partit Iberdrola de Les Estreles entre la selecció espanyola *s23 i un combinat de les millors jugadores de la lliga. El partit se’l va emportar la selecció espanyola per 24-15 en un gran xoc amb les graderies repletes de gent.  Per la seua part en el "Pantera" es va disputar la final del campionat *s23 entre Cisneros i la *Santboiana. El triomf va ser per al conjunt madrileny per 12-*41en un partit que van dominar des de l’inici i que va comptar amb nombrosa presència d’aficionats de tots dos equips en les graderies de *Quatre Carreres.»

El pasado fin de semana Valencia se convirtió en epicentro del rugby siendo la sede de tres eventos de carácter nacional en los campos de El Rio y Quatre Carreres. El sábado Valencia acogió la final del campeonato nacional s23, el I Torneo Apertura Seven femenino y el partido Iberdrola de las Estrellas. En el campo Del Río se disputaron el Torneo Seven y en partido de las Estrellas mientras que en el «Pantera» se disputó la final s23.

Con gran presencia de publico y un gran ambiente el campo del Rio se convirtió en una gran fiesta del rugby femenino. Desde las 10:00 de la mañana y hasta las 17:00 horas se jugó el Torneo Seven en el que participaron los equipos de Les Abelles, Rugby Turia, CAU, Shamrock y Universidad de Sevilla. El campeón del Torneo fue el Rugby Turia con Abelles segundas clasificadas y Shamrock acabaron terceras. Tras el torneo se disputó el partido Iberdrola de Las Estrellas entre la selección española s23 y un combinado de las mejores jugadoras de la liga. El partido se lo llevó la selección española por 24-15 en un gran choque con las gradas repletas de gente.

Por su parte en el «Pantera» se disputó la final del campeonato s23 entre Cisneros y la Santboiana. El triunfo fue para el conjunto madrileño por 12-41en un partido que dominaron desde el inicio y que contó con numerosa presencia de aficionados de ambos equipos en las gradas de Quatre Carreres.

Traduir »