Trobada de Rugbi escolar a Vila real amb gran exit de participació

El 28 d’abril passat el Vila-Reial Club de Rugbi Penyagolsa va reunir al seu camp aproximadament 200 participants en una Trobada de Rugbi Escolar dels centres d’ensenyament de Vila-Real, CEIP Escultor Ortells i CEIP José Soriano Ramos.
L´esdeveniment va comptar amb la presència del regidor d´Esports Javier Serralvo i amb el cap del Servei Municipal d´Esports (SME) José Ramón Cantavella. Durant el matí xiquets i xiquetes van participar a 10 estacions amb diferents jocs d’iniciació al rugbi assegurances ateses per un Staff de 12 monitors i entrenadors del Vila-Real C.R. Penyagolosa i van gaudir de lexperiència.
Sens dubte aquest tipus d’esdeveniments extraescolars promoguts amb gran esforç pels clubs, complementen les sessions de promoció als patis dels centres d’ensenyament i faciliten la incorporació de nous joves practicants a les categories base dels clubs de proximitat.
El pasado 28 de Abril el Vila-Real Club de Rugby Penyagolsa reunió en su campo aproximadamente a 200 participantes en una Trobada de Rugby Escolar de los centros de enseñanza de Vila-Real, CEIP Escultor Ortells y CEIP José Soriano Ramos.
El evento contó con la presencia del Concejal de Deportes Javier Serralvo y con el jefe del Servei Municipal d’Esports (SME) José Ramón Cantavella.
Durante la mañana niños y niñas participaron en 10 estaciones con diferentes juegos de iniciación al rugby seguros atendidos por un Staff de 12 monitores y entrenadores del Vila-Real C.R. Penyagolosa y disfrutaron de la experiencia.
Sin duda este tipo de eventos extra escolares promovidos con gran esfuerzo por los clubes, complementan las sesiones de promoción en los patios de los centros de enseñanza y facilitan la incorporación de nuevos jóvenes practicantes, a las categorías base de los clubes de proximidad.
Traduir »