Els escolars d’Onda participen a la Primera Trobada de Rugby Cinta

Dimarts passat 30 de Maig, el CEIP Miralcamp i IES El Torrelló d’Onda, van participar el la seua Primera Trobada Escolar de Rugbi Cinta que es va celebrar, en el camp de l’Olímpic d’Onda C.F. cedit per la regidoria de Esport. Entre els dos centres van assistir més de 200 escolars que prèviament havien rebut durant diverses setmanes sessions d’Introducció al Rugbi i els seus Valors, dins del programa de promoció de la FRCV. Castelló llocs practicants El compromís i participació activa dels *PEF d’aquests centres, van fer possible que els monitors i entrenadors de la FRCV pogueren portar a bon fi l’esdeveniment. Un esdeveniment marcat per l’entusiasme   dels escolars participants.

Els xiquets i xiquetes que van manifestar que volien jugar al rugbi la pròxima temporada, seran degudament presentats al club de proximitat. Volem agrair a PEF la seua implicació i especialment a la Regidoria de Esport d’Onda el seu suport en aquest esdeveniment i pròxima inclusió del Rugbi dins de les seues activitats multiesportives. Per al pròxim 16 de Juny se celebrarà un altre esdeveniment similar amb el CEIP Mestre Caballero d’Onda, que no va poder assistir en aquesta ocasió per altres compromisos en la seua agenda escolar.

El pasado martes 30 de Mayo, el CEIP Miralcamp e IES El Torrelló de Onda, participaron el su Primera Trobada Escolar de Rugby Cinta que se celebró, en el campo del Olímpico de Onda C.F. cedido por la concejalía de Esport. Entre los dos centros asistieron más de 200 escolares que previamente habían recibido durante varias semanas sesiones de Introducción al Rugby y sus Valores, dentro del programa de promoción de la FRCV. Castellón + sitios + practicantes

El compromiso y participación activa de los PEF de estos centros, hicieron posible que los monitores y entrenadores de la FRCV pudieran llevar a buen fin el evento. Un evento marcado por el  entusiasmo de los escolares participantes. Los niños y niñas que manifestaron que querían jugar al rugby la próxima temporada, serán debidamente presentados al club de proximidad.

Queremos agradecer a PEF su implicación y especialmente a la Concejalía de Esport de Onda su apoyo en este evento y próxima inclusión del Rugby dentro de sus actividades multideportivas .Para el próximo 16 de Junio se celebrará otro evento similar con el CEIP Mestre Caballero de Onda, que no pudo asistir en esta ocasión por otros compromisos en su agenda escolar.

Traduir »