Exit del Rugbi cinta en el Primer Torneig en Sant Vicent

Divendres passat dia 26 de maig el Sant Vicent Rugbi Club va organitzar en les instal·lacions de la Universitat d’Alacant el primer Torneig de rugbi cinta de col·legis amb un gran èxit en la convocatòria reunint prop de 350 xiquets d’11 i 12 anys. Van participar els col·legis de Sant Vicent per a més del CEIP García Antón, CEIP Azorín, CEIP Reyes Católicos, CEIP Juan Ramón Jimenéz, CEIP Miguel Hernández, CEIP Victoria Kent i CEIP L’Horta. Cal agrair el suport de la Universitat d’Alacant que va cedir les instal·lacions, a la Federació Valenciana de Rugbi pel suport amb  l’organització i àrbitres, a les jugadores de l’equip de rugbi femení sènior de la Universitat d’Alacant i a l’entrenador de l’equip sènior masculí de la Universitat d’Alacant Javier Carrión.
La jornada va començar a les 9.30  amb la recepció dels col·legis. Cada col·legi va aportar tres equips que van jugar entre ells una *liguilla classificatòria. Una vegada finalitzada es van jugar quarts de final, les semifinals i la final. Una vegada finalitzat el torneig va entregar els trofeus Javier Carrión com a ex membre de la  selecció Espanyola de Rygby 7. Tot l’esdeveniment es va desenvolupar en un gran ambient on els xiquets s’ho van passar fenomenal practicant i coneixent millor el Rugbi. Esperem poder comptar en el futur amb el suport de la nostra localitat per a fomentar  els valors de respecte i esportivitat que fan gran al nostre esport.
El pasado viernes día 26 de mayo el Sant Vicent Rugbi Club organizó en las instalaciones de la Universidad de Alicante el primer Torneo de rugby cinta de colegios con un gran éxito en la convocatoria reuniendo cerca de 350 niños de 11 y 12 años. Participaron los colegios de San Vicente por además del CEIP García Antón, CEIP Azorín, CEIP Reyes Católicos, CEIP Juan Ramón Jimenéz, CEIP Miguel Hernández, CEIP Victoria Kent y CEIP La Huerta. Hay que agradecer el apoyo de la Universidad de Alicante que cedió las instalaciones, a la Federación Valenciana de Rugby por el apoyo con  la organización y árbitros, a las jugadoras del equipo de rugby femenino senior de la Universidad de Alicante y al entrenador del equipo senior masculino de la Universidad de Alicante Javier Carrión.
La jornada comenzó a las 9:30  con la recepción de los colegios. Cada colegio aportó tres equipos que jugaron entre ellos una liguilla clasificatoria. Una vez finalizada se jugaron cuartos de final, las semifinales y la final. Una vez finalizado el torneo entregó los trofeos Javier Carrión como ex miembro de la  selección Española de Rygby 7. Todo el evento se desarrolló en un gran ambiente donde los niños se lo pasaron fenomenal practicando y conociendo mejor el Rugby. Esperamos poder contar en el futuro con el apoyo de nuestra localidad para fomentar  los valores de respeto y deportividad que hacen grande a nuestro deporte.
Traduir »