Entrega de trofeus al rugbi de les categories s6, s8, s10 y s12 a la Petxina

Dilluns passat 12 de juny es va fer lliurament en el complex esportiu de La Petxina els trofeus a les categories s6, s8,  i a els s10 i s12 dels JJDM de la temporada 2022-23 que atorguen la FRCV al costat de la Fundació Esportiva Municipal de València. A més també es premia als equips en categoria benjamí i aleví amb la copa de Joc Liimpio.  L’acte va comptar una nombrosa representació dels clubs amb els seus jugador@s així com el president de la FRCV i el responsable de Caixa Popular Rafael Pérez Fluixa que patrocina el trofeu de Joc Net. Els primers a pujar a l’escenari van ser els participants en s6 i s8 que van rebre la seua medalla commemorativa per a deposat fer-los els de les categories s10 i s12. L’acte va acabar amb una foto de família de tots els participants.

El pasado lunes 12 de junio se hizo entrega en el complejo deportivo de La Petxina los premios a las categorías s6, s8, y en las  s10 y s12 de los JJDM de la temporada 2022-23 que otorgan la FRCV junto a la Fundación Deportiva Municipal de Valencia. Además también se premia a los equipos en categoría benjamín y alevín con la copa de Juego Liimpio.

El acto contó una numerosa representación de los clubes con sus jugador@s así como el presidente de la FRCV y el responsable de Caixa Popular Rafael Pérez Fluixa que patrocina el trofeo de Juego Limpio.

Los primeros en subir al escenario fueron los participantes en s6 y s8 que recibieron su medalla conmemorativa para depuesto hacerlos los de las categorías s10 y s12. El acto terminó con una foto de familia de todos los participantes.

Traduir »