Penyiscola s’uneix a les Trobades Escolars de Rugby Cinta

Dijous passat 9 de Juny, es va celebrar una Trobada Escolar de Rugbi Cinta en el Poliesportiu Municipal de Peñiscola. L’esdeveniment va reunir més 140 xiquetes i xiquets de primària que durant un esplèndid matí van participar primer, en un circuit de postes amb diferents exercicis d’iniciació al rugbi i posteriorment, en partits- guiats de Rugbi Cinta. Aquesta segura i divertida modalitat, està convertint-se en el primer contacte escolar sense contacte; amb el nostre esport. Resulta espectacular comprovar com el Rugbi Cinta, creix i els *PEF l’incorporen cada vegada mes, en les seues planificacions del curs. Durant l’esdeveniment els PEF del CEIP Jaume Sanz de Peñiscola, es van implicar en les activitats, dirigides per tècnics de la FRCV i monitors col·laboradors de:  Els Taus d’Amposta i Tatami C.R de València. Els clubs C.R Castelló i Vila-real CR. Penyagolosa, també van organitzar aquest curs, reeixits esdeveniments de Rugbi Cinta que sens dubte, augmentarà el nombre de noves incorporacions a les seues categories base

El pasado jueves 9 de Junio, se celebró una Trovada Escolar de Rugby Cinta en el Poliesportiu Municipal de Peñiscola. El evento reunió a más 140 niñas y niños de primaria que durante una espléndida mañana participaron primero, en un circuito de postas con diferentes ejercicios de iniciación al rugby y posteriormente, en partidos-guiados de Rugby Cinta. Esta segura y divertida modalidad, está convirtiéndose en el primer contacto escolar sin «contacto» con nuestro deporte.

Resulta espectacular comprobar como el Rugby Cinta, crece y los PEF lo incorporan cada vez mas, en sus planificaciones del curso. Durante el evento los PEF del CEIP Jaume Sanz de Peñiscola, se implicaron en las actividades, dirigidas por técnicos de la FRCV y monitores colaboradores de:  Los Taus d’Amposta y Tatami C.R de Valencia.

Los clubes C.R Castelló y Vila-Real CR. Penyagolosa, también organizaron este curso, exitosos eventos de Rugby Cinta que sin duda, aumentará el número de nuevas incorporaciones a sus categorías base.

Circuito de Torneos Rugby Cinta Escolar en la provincia Castellón:

Castellón de la Plana.
Villa-Real C.R. Penyagolosa.
Vinaros.
Benicarló.
Peñiscola.
Oropesa del Mar.
Onda.
Benicassim Aplazado por lluvia a Septiembre
La Vall d’UIxo. Próximos curso.
Burriana.
Próximo curso.
Segorbe.
Próximo curso.

Traduir »