Cullera i Tavernes acolliran el CESA Seven M16 masculi, femeni e inclusiu este cap de setmana

La FRCV organitza aquesta cap de seaman del 17 i 18 de juny el CESSA Seven M16 masculí i femení i també la modalitat de rugbi inclusiu. Les localitats de Cullera i Tavernes de la Valldigna són la seus triades per a la disputa del torneig que reunirà quasi a quatre-cents entre jugadors i jugadores en un torneig on participaren quasi la totalitat de federacions territorials. A Cullera es disputaren els partits del torneig masculí en el camp Juan Palomares. Dotze seleccions territorials tractaren de proclamar-se campions d’Espanya de Seven. Els equips participants són Catalunya, Astúries, Euskadi, Múrcia, Castella i Lleó, Aragó, Galícia, Comunitat de Madrid, Cantàbria, Balears, Andalusia i la Comunitat Valenciana com a amfitriona. Els partits donaran principi el dissabte al matí i es desenvoluparen fins al diumenge al migdia. Els equips estaran dividits en tres grups de quatre. Tavernes de la Valldigna acollirà el torneig femení que compta també amb deu equip encara que la Comunitat Valenciana presentarà dos combinat que competiran amb Catalunya, Múrcia, Castella i Lleó, Aragó, Euskadi, Galícia, Balears, Comunitat de Madrid, Astúries, Andalusia. El torneig inclusiu el disputaren Andalucia, Astúries amb dos equips igual que Castella i Leon i el conjunt de la Comunitat Valenciana

La FRCV organiza este fin de semana del 17 y 18 de junio el CESA Seven M16 masculino y femenino y también la modalidad de rugby inclusivo. Las localidades de Cullera y Tavernes de la Valldigna son las sedes escogidas para la disputa del torneo que reunirá casi a cuatrocientos  jugadores y jugadoras en un torneo donde participaran casi la totalidad de federaciones territoriales.

En Cullera se disputaran los partidos del torneo masculino en el campo Juan Palomares. Doce selecciones territoriales trataran de proclamarse campeones de España de Seven. Los equipos participantes son Cataluña, Asturias, Euskadi, Murcia, Castilla y León, Aragón, Galicia, Comunidad de Madrid, Cantabria, Baleares, Andalucía y la Comunitat Valenciana como anfitriona. Los partidos darán comienzo el sábado por la mañana y se desarrollaran hasta el domingo al mediodía. Los equipos estarán divididos en tres grupos de cuatro.

Tavernes de la Valldigna acogerá el torneo femenino que cuenta también con diez equipo aunque la Comunitat Valenciana presentará dos combinado que competirán con Cataluña, Murcia, Castilla y León, Aragón, Euskadi, Galicia, Baleares, Comunidad de Madrid, Asturias, Andalucía.

El torneo inclusivo lo disputaran Andalucia, Asturias con dos equipos al igual que Castilla y Leon y el conjunto de la Comunitat Valenciana.

Traduir »