Valencia acull el CESA s7 M18 masculi i femeni este cap de setmana

València acull aquest cap de setmana el CESSA s7 M18 en les categories masculina i femenina. El camp del Rio i Quatre Carreres són els escenaris triats perquè les seleccions autonòmiques disputen el torneig. Nou equips en la categoria femenina i deu en la masculina es disputaran el trofeu de campions d’Espanya. La competició femenina es disputarà entre dissabte i diumenge en el camp del Rio. Els equips estan distribuïts en tres grups compostos per Catalunya, Castella i Lleó i Astúries en el grup A; Madrid, Euskadi i Aragó en el B i Comunitat Valenciana, Múrcia i Andalusia en el C. Després dels partits de cada grup es realitzaren els creuaments i les finals. Per la seua part en l’apartat masculí hi ha dos grups amb Madrid, Catalunya, Andalucia, Astúries i Aragó en el grup A i Euskadi, Comunitat Valenciana, Balears, Casteilla i Lleó i Múrcia en el B. Els partits es jugaren en Quatre Carreres dissabte i diumenge. Tots els partits podran ser seguits a per streaming.

Valencia acoge este fin de semana el CESA s7 M18 en las categorías masculina y femenina. El campo del Río y Quatre Carreres son los escenarios escogidos para que las selecciones autonómicas disputen el torneo. Nueve equipos en la categoría femenina y diez en la masculina se disputarán el trofeo de campeones de España.

La competición femenina se disputará entre sábado y domingo en el campo del Rio. Los equipos están distribuidos en tres grupos compuestos por Cataluña, Castilla y León y Asturias en el grupo A; Madrid, Euskadi y Aragón en el B y Comunitat Valenciana, Murcia y Andalucía en el C. Tras los partidos de cada grupo se realizarán los cruces y las finales.

Por su parte en el apartado masculino hay dos grupos con Madrid, Cataluña, Andalucía, Asturias y Aragón en el grupo A y Euskadi, Comunitat Valenciana, Baleares, Castilla y León y Murcia en el B. Los partidos se jugaran en Quatre Carreres. Todos los partidos podrán ser seguidos a traves de streaming.

Traduir »