Madrid en femeni y Euskadi en masculi campions del CESA s7 M18 disputat a València

Les seleccions de Madrid en categoria femenina i Euskadi en masculina s’han proclamat campions del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques imposant-se en les finals a València i Madrid respectivament en partits vibrants i molt disputats. La final femenina s’ha disputat en el camp del Riu mentre que la masculina en el camp Jorge Diego «Pantera» de Quatre Carreres. El torneig femení l’ha dominat les xiques del conjunt madrileny que ja en la fase prèvia s’havien imposat a la Comunitat Valenciana en el matí del diumenge demostrant en aquest campionat que eren les favorites en la final. Una final que van dominar les madrilenyes mentre que el conjunt local travava i aconseguia plantar cara amb el seu joc. El resultat final de 27-15 defineix un xoc on els atacs van ser mes efectius que les defenses.  En l’apartat masculí també al final va ser intensa i igualada. Madrid buscava el doblet, ja havien guanyat en *m16 la setmana passada, mentre que Euskadi ens semblava disposat a posar-li les coses fàcils. Els dos equips havien dominat les semifinals amb una certa folgança i en la final van demostrar empaquetatge i qualitat per a poder guanyar qualsevol. Els bascos van ser finalment els campions en un final apassionant on els madrilenys van poder voltejar el marcador però in extremis Euskadi va evitar l’empat i la possibilitat de guanyar al seu rival amb el tir a bastonades. El resultat final va ser 26-21 per a Euskadi.  En definitiva, un gran cap de setmana de Seven a València on les pedreres de totes les federacions presents han demostrat el gran nivell del Seven espanyol. Els combinats de la FRCV tanquen el cap de setmana amb un subcampionat en el torneig femení i un tercer lloc en masculí després de guanyar a Andalusia en un partit ajustadisim que van véncer per 14-12 després d’assajar i transformar en la ultima jugada del partit.

Las selecciones de Madrid en categoría femenina y Euskadi en masculina se han proclamado campeones del Campeonato de España de Selecciones Autonómicas imponiéndose en las finales a Valencia y Madrid respectivamente en partidos vibrantes y muy disputados. La final femenina se ha disputado en el campo del Río mientras que la masculina en el campo Jorge Diego «Pantera» de Quatre Carreres.

El torneo femenino lo ha dominado las chicas del conjunto madrileño que ya en la fase previa se habían impuesto a la Comunitat Valenciana en la mañana del domingo demostrando en este campeonato que eran las favoritas en la final. Una final que dominaron las madrileñas mientras que el conjunto local trababa y conseguía plantar cara con su juego. El resultado final de 27-15 define un choque donde los ataques fueron mas efectivos que las defensas.

En el apartado masculino también al final fue intensa e igualada. Madrid buscaba el doblete, ya habían ganado en m16 la semana pasada, mientras que Euskadi nos parecía dispuesto a ponerle las cosas fáciles. Los dos equipos habían dominado las semifinales con cierta holgura y en la final demostraron empaque y calidad para poder ganar cualquiera. Los vascos fueron finalmente los campeones en un final apasionante donde los madrileños pudieron voltear el marcador pero in extremis Euskadi evitó el empate y la posibilidad de ganar a su rival con el tiro a palos. El resultado final fue 26-21 para Euskadi.

En definitiva, un gran fin de semana de Seven en Valencia donde las canteras de todas las federaciones presentes han demostrado el gran nivel del Seven español. Los combinados de la FRCV cierran el fin de semana con un subcampeonato en el torneo femenino y un tercer puesto en masculino tras ganar a Andalucía en un partido ajustadísimo que vencieron por 14-12 tras ensayar y trasformar en la ultima jugada del partido.

Traduir »