Gran exit en l´inici del circuit de Rugbi Platja amb el torneig «Tiburón»

El primer torneig del Circuit de Rugbi Platja 2023 organitzat per la FRCV, el torneig Tiburon, s’ha celebrat el passat cap de setmana a la platja de la Malvarosa (València) amb gran èxit de participació i de públic. Al voltant de 1000 jugadors han participat en l’esdeveniment que ha comptat amb la inscripció de mes de 100 equips en totes les categories des de s12 fins a veterans. Un torneig que celebrar la seua 26 edició i que cada any supera les expectatives.

L’organització del club Tatami valora molt positivament el resultat del torneig i l’alta participació que a més s’ha saldat sense incidents en el que a lesions greus es refereix. El màxim responsable de l’organització Ximo Pérez destacava el bon ambient i el satisfets que es trobaven després de finalitzar el torneig. «No és fàcil controlar tot amb un moviment de gent tan ampli i amb tants partits de tantes categories però creiem que és per a estar satisfets i segur que en la pròxima edició encara és millor que la d’enguany»

.La següent prova del circuit se celebrara en la *Vilajoyosa el cap de setmana del 7 i 8 de juliol amb el Rugbi Costa Blanca com a amfitrió. Gandia  i Alcantara del Jucar completaren un circuit on cada estiu es donen cita tots els jugadors que desitgen continuar jugant a rugbi una vegada acabadles les competicions de Seven i XV

El primer torneo del Circuito de Rugby Playa 2023 organizado por la FRCV, el torneo Tiburon, se ha celebrado el pasado fin de semana en la playa de la Malvarosa (Valencia) con gran éxito de participación y de público. Alrededor de 1000 jugadores han participado en el evento que ha contado con la inscripción de mas de 100 equipos en todas las categorías desde s12 hasta veteranos. Un torneo que celebrar su 26 edición y que cada año supera las expectativas.

La organización del club Tatami valora muy positivamente el resultado del torneo y la alta participación que además se ha saldado sin incidentes en lo que a lesiones graves se refiere. El máximo responsable de la organización Ximo Perez destacaba el buen ambiente y lo satisfechos que se encontraban tras finalizar el torneo. «No es fácil controlar todo con un movimiento de gente tan amplio y con tantos partidos de tantas categorías pero creemos que es para estar satisfechos y seguro que en la próxima edición todavía es mejor que la de este año»

La siguiente prueba del circuito se celebrara en la Vilajoyosa el fin de semana del 7 y 8 de julio con el Rugby Costa Blanca como anfitrión. Gandia  y Alcantara del Jucar completaran un circuito donde cada verano se dan cita todos los jugadores que desean seguir jugando a rugby una vez acabadas la competiciones de Seven y XV.

Foto: Enmanuel Rossi

Traduir »