El «Torneo Tiburón» inicia este cap de setmana el Circuit de Rugbi Platja de la FRCV

Aquest cap de setmana s’obri el Circuit Internacional de Rugbi Platja de la FRCV amb al disputa del trofeu «Tiburon» a la Platja de la Malvarosa. El circuit consta de quatre tornejos que es disputaren al llarg de l’estiu en les localitats de València, la Vila- *joisa, Gandia i Valverde del Xúquer (Conca) . L’històric torneig organitzat pel Tatami és el primer que es disputa d’un circuit que cada any es consolida en el calendari i que cada vegada compta amb més equips. Rugbi platja per a totes les categories i per a totes les edats. Després de la disputa del Tauró que compleix 26 edicions es disputarà a la Vila els dies 7 i 8 de juliol el torneig Costa Blanca on durant el divendres es disputaren els partits de M16 i M18 i el dissabte el femení i el sènior. La següent cita serà a Gandia el 28 de juliol on es finalitza el torneig amb un espectacular sopar de rostit que cada any delecta a tots els participants. Per a acabar el 5 d’agost a Conca en un torneig sempre especial per celebrar-se en Valverde del Xúquer i el seu pantà on es disputen els partits. En Valverde del Xúquer un lloc icònic natural on se celebra el torneig és un enclavament increïble, amb zona d’acampada en la mateix lloc  on se celebra el torneig. Diversio i entreteniment assegurat Aquesta iniciativa de la *FRCV es veu recolzada per molts clubs i jugadors que acabada la temporada de Seven i XV  busquen continuar jugant a rugbi. La modalitat de rugbi platja obri la possibilitat d’unir esport i diversió sense oblidar que tots els equips competeixen amb àrbitres federats i reglamentació i amb una classificació final. Les quatre seus d’aquesta edició aposten per l’espectacle i l’esport donant-se la mà

Este fin de semana se abre el Circuito Internacional de Rugby Playa de la FRCV con al disputa del trofeo «Tiburón» en la Playa de la Malvarosa. El circuito consta de cuatro torneos que se disputaran a lo largo del verano en las localidades de Valencia, la Vila-joisa, Gandia y Valverde del Júcar (Cuenca). El histórico torneo organizado por el Tatami es el primero que se disputa de un circuito que cada año se consolida en el calendario y que cada vez cuenta con más equipos. Rugby playa para todas las categorías y para todas las edades.

Tras la disputa del Tiburón que cumple 26 ediciones se disputará en la Vila los días 7 y 8 de julio el torneo Costa Blanca donde durante el viernes se disputaran los partidos de M16 y M18 y el sábado el femenino y el senior. La siguiente cita será en Gandía el 28 de julio donde se finaliza el torneo con un espectacular cena de asado que cada año deleita a todos los participantes. Para terminar el 5 de agosto en Cuenca en un torneo siempre especial por celebrarse en Valverde del Júcar y su pantano donde se disputan los partidos. En Valverde del Júcar un lugar icónico natural donde se celebra el torneo es un enclave increíble, con zona de acampada en la mismo lugar  donde se celebra el torneo. Diversion y entretenimiento asegurado

Esta iniciativa de la FRCV se ve respaldada por muchos clubes y jugadores que acabada la temporada de Seven y XV  buscan seguir jugando a rugby. La modalidad de rugby playa abre la posibilidad de unir deporte y diversión sin olvidar que todos los equipos compiten con árbitros federados y reglamentación y con una clasificación final. Las cuatro sedes de esta edición apuestan por el espectáculo y el deporte dándose la mano.

 

 

Traduir »