Encara pots participar en el Torneig de Rugby Platja de La Safor del dissabte 29 de juliol

Encara estas a temps, el dissabte que ve, 29 de juliol, es disputa a la platja de Gandia el tercer torneig de Rugbi Platja del circuit de la FRCV i fins i tot pots inscriure al teu equip per a participar en l’esdeveniment que es desenvoluparà durant tot el dia en l’arena gandiense. En un marc immillorable com la Platja del municipi de La Safor els equips podran gaudir de la tercera prova després de les ja disputades a la platja de la Malvarosa a València i a la Vila Joiosa que han sigut un gran éxit de participació i esportivament. El mètode d’inscripció és sencill i només cal seguir les instruccions en aquest enllaç https://rugbycv.es/circuito-rugby-playa-2023/  per a participar en un torneig que sempre compta amb un gran ambient i que acaben amb una gran barbacoa oferida pels organitzadors per a. tots els participants

Todavía estas a tiempo, el próximo sábado 29 de julio se disputa en la playa de Gandia el tercer torneo de Rugby Playa del circuito de la FRCV y aun puedes inscribir a tu equipo para participar en el evento que se desarrollará durante todo el día en la arena gandiense. En un marco inmejorable como la Playa del municipio de La Safor los equipos podrán disfrutar de la tercera prueba tras las ya disputadas en la playa de la Malvarosa en Valencia y en la Vila Joiosa que han sido un gran existo de participación y deportivamente.

El método de inscripción es sencillo y solo hay que seguir las instrucciones en este enlace https://rugbycv.es/circuito-rugby-playa-2023/

para participar en un torneo que siempre cuenta con un gran ambiente y que terminan con una gran barbacoa ofrecida por los organizadores para. todos los participantes.

Traduir »