Valverde del Júcar, ultima proba del circuit de Platja de la FRCV

Valverde del Xúquer (Conca) acull aquest dissabte 5 d’agost la ultima prova del del circuit de rugbi platja de l’estiu 2023 de la FRCV. Aquest torneig té la particularitat de disputar-se en un enclavament natural de la província de Conca a la platja de Marchamar en l’embassament d’Alarcón el que converteix el torneig en únic i especial. Un torneig que tancarà el circuit que ha comptat amb les seus de València, la Vila, Gandia i aquesta de Valverde. Gràcies al treball del club A Palos, que durant tota la temporada competeix en la lliga de la FRCV, el rugbi platja ja té el seu buit fix cada estiu en Valverde de Xúquer. Aquesta és la quarta edició d’aquest Torneig de Rugbi Platja. L’esdeveniment comptarà amb música, tercer temps, zona d’acampada per a gaudir al màxim de la competició esportiva.

Valverde del Júcar (Cuenca) acoge este sábado 5 de agosto la ultima prueba del del circuito de rugby playa del verano 2023 de la FRCV. Este torneo tiene la particularidad de disputarse en un enclave natural de la provincia de Cuenca en la playa de Marchamar en el embalse de Alarcón lo que convierte el torneo en único y especial. Un torneo que cerrará el circuito que ha contado con las sedes de Valencia, la Vila, Gandia y esta de Valverde.

Gracias al trabajo del club A Palos, que durante toda la temporada compite en la liga de la FRCV, el rugby playa ya tiene su hueco fijo cada verano en Valverde de Júcar. Esta es la cuarta edición de este Torneo de Rugby Playa. El evento contará con música, tercer tiempo, zona de acampada para disfrutar al máximo de la competición deportiva.

Traduir »