Segona parada del CESA amb enfrontaments diumenge davant Andalusia.

Diumenge que ve dia 26 de novembre el poliesportiu de Quatre Carreres acollirà el doble enfrontament de les seleccions s16 i s18 contra Andalusia en la segona jornada del CESA. Els partits es disputaren a les 11.00 i 13.00 hores respectivament. Una segona jornada on les seleccions valencianes reben als equips andalusos que sempre presenten dura batalla. València aquesta situada en la primera categoria juntament amb Castella i Lleó, Catalunya, Euskadi, Madrid i els ja esmentats conjunts andalusos.

En la categoria s16 els andalusos arriben després d’haver vençut a Euskadi a domicili per 10-20. Per part seua, el combinat valencià no va poder traure rèdit de la seua visita a Madrid on van perdre el seu enfrontament davant un dels equips favorits per al triomf final. L’equip de la Comunitat tractara de sumar la seua primera victòria amb el teòric avantatge que sempre suposa jugar a casa. En els s18 es produeix la situació contrària. Andalusia no va poder amb Euskadi en un partit molt igualat que es va emportar l’equip basc per tan sols un punt de diferència (15-14) mentre que València va sumar una importantíssima victòria a Madrid

El próximo domingo día 26 de noviembre el polideportivo de Quatre Carreres acogerá el doble enfrentamiento de las selecciones s16 y s18 contra Andalucía en la segunda jornada del CESA. Los partidos se disputaran a las 11:00 y 13:00 horas respectivamente. Una segunda jornada donde las selecciones valencianas reciben a los equipos andaluces que siempre presentan dura batalla. Valencia esta ubicada en la primera categoría junto con Castilla y León, Catalunya, Euskadi, Madrid y los ya mencionados conjuntos andaluces.

En la categoría s16 los andaluces llegan tras haber vencido a Euskadi a domicilio por 10-20. Por su parte, el combinado valenciano no pudo sacar rédito de su visita a Madrid donde perdieron su enfrentamiento ante uno de los equipos favoritos para el triunfo final. El equipo de la Comunitat tratara de sumar su primera victoria con la teórica ventaja que siempre supone jugar en casa.

En los s18 se produce la situación contraria. Andalucía no pudo con Euskadi en un partido muy igualado que se llevó el equipo vasco por tan solo un punto de diferencia (15-14) mientras que Valencia sumó una importantísima victoria en Madrid.

Traduir »