Doble victoria davant Andalusia en la segona jornada del CESA

Gran cap de setmana per a les seleccions valencianes s16 i s18 en la segona jornada del CESA. Els dos combinats valencians van sumar sengles victòries contra els equips d’Andalusia en els partits disputats en el Poliesportiu de *Quatre Carreres. Els s16 han vençut en un partit molt disputat per 20-0 mentre que els s18 ho han fet amb més claredat per 57-6. L’equip s16 valencià venia de caure davant Madrid en la primera jornada mentre que el seu rival havia vençut a Euskadi. El xoc va estar molt igualat durant els primers minuts i cap dels dos equips era capaç de marcar diferències en el marcador. A poc a poc els locals es van fer amb el control del xoc per a posar terra pel mig i sumar la seua primera victòria en el CESA que els permet continuar aspirant a tot. Menys història va tindre el partit de les seleccions s18. València ha conformat un conjunt molt competitiu i amb moltes ganes de fer una cosa important. La seua victòria a Madrid s’ha convertit en una esperó per a afrontar els partits amb intensitat no exempta de bon joc. Andalusia  no va poder parar el joc del seu rival i va veure com des de l’inici les diferències entre els dos equips eren insalvables. Malgrat tot va continuar lluitant fins a la final. La pròxim jornada per a les seleccions autonòmiques serà enfront d’Euskadi el 14 de gener el terres basques

Gran fin de semana para las selecciones valencianas s16 y s18 en la segunda jornada del CESA. Los dos combinados valencianos sumaron sendas victorias contra los equipos de Andalucía en los partidos disputados en el Polideportivo de Quatre Carreres. Los s16 han vencido en un partido muy disputado por 20-0 mientras que los s18 lo han hecho con más claridad por 57-6.

El equipo s16 valenciano venía de caer ante Madrid en la primera jornada mientras que su rival había vencido a Euskadi. El choque estuvo muy igualado durante los primeros minutos y ninguno de los dos equipos era capaz de marcar diferencias en el marcador. Poco a poco los locales se hicieron con el control del choque para poner tierra de por medio y sumar su primera victoria en el CESA que les permite seguir aspirando a todo.

Menos historia tuvo el partido de las selecciones s18. Valencia ha conformado un conjunto muy competitivo y con muchas ganas de hacer algo importante. Su victoria en Madrid se ha convertido en una acicate para afrontar los partidos con intensidad no exenta de buen juego. Andalucía  no pudo parar el juego de su rival y vio como desde el inicio las diferencias entre los dos equipos eran insalvables. Pese a todo siguió luchando hasta la final.

La próximo jornada para las selecciones autonómicas será frente a Euskadi el 14 de enero el tierras vascas.

 

Traduir »