La UPV, FER y FRCV signen l’acord per a la creació del Centre Nacional de Rugby

Dilluns passat es va signar el Conveni de Col·laboració entre la UPV, la *FER i la *FRCV, per al foment del Rugbi i la creació d’un Centre Nacional de Rugbi. Van signar el Conveni, el Rector José Esteban *Capilla, el Director General de la *FER Miguel Angel Martín i el President de la *FRCV José Luis López. Van ser presents també en l’acte José Juan Ferri i José Juan Hurtado, de la *FRCV i Pedro de Matías, entrenador responsable del Centre Nacional. Així com Santiago Guillem, Vicerector Director *Delegado de *Dialogo social, conciliació, prevenció i esport i César *Iribarren, Director de l’Àrea d’Esports de la UPV

El pasado lunes se firmó el Convenio de Colaboración entre la UPV, la FER y la FRCV, para el fomento del Rugby y la creación de un Centro Nacional de Rugby. Firmaron el Convenio, el Rector José Esteban Capilla, el Director General de la FER Miguel Angel Martín y el Presidente de la FRCV José Luis López. Estuvieron presentes también en el acto José Juan Ferri y José Juan Hurtado, de la FRCV y Pedro de Matías, entrenador responsable del Centro Nacional. Así como Santiago Guillem, Vicerrector Director Delegado de Dialogo social, conciliación, prevención y deporte y César Iribarren, Director del Área de Deportes de la UPV.

Traduir »