Training Camp femeni M16 I M19 a Campoval

Del 26 al 28 de desembre es va dur a terme un TRAINING CAMP FEMENÍ *FRCV M16 i M19 en les instal·lacions esportives de CampOval (Picanya) amb l’objectiu d’assentar les bases del treball que s’anirà desenvolupant en els pròxims mesos de cara al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que tindrà lloc al llarg del mes de març. Un total de 64 jugadores van estar compartint diferents sessions de sala i camp amb el staff valencià, que va estar acompanyat en diverses tasques per César Sempere (ex-internacional amb Espanya) , Pedro de Matías (tècnic de la *FER) i Juan González (seleccionador Espanya XV Femení) . Sens dubte un plus per a les nostres jugadores. El *Training Camp va finalitzar amb un parell de partits amistosos en totes dues categories amb Catalunya

Del 26 al 28 de diciembre se llevó a cabo un TRAINING CAMP FEMENINO FRCV M16 y M19 en las instalaciones deportivas de CampOval (Picanya) con el objetivo de asentar las bases del trabajo que se irá desarrollando en los próximos meses de cara al Campeonato de España de Selecciones Autonómicas que tendrá lugar a lo largo del mes de marzo.
Un total de 64 jugadoras estuvieron compartiendo diferentes sesiones de sala y campo con el staff valenciano, que estuvo acompañado en varias tareas por César Sempere (ex-internacional con España), Pedro de Matías (técnico de la FER) y Juan González (seleccionador España XV Femenino). Sin duda un plus para nuestras jugadoras.
El Training Camp finalizó con un par de partidos amistosos en ambas categorías con Cataluña.

Traduir »