Quatre Carreres acollirà diumenge el primer partit de Iberians Valencia

El primer partit del Iberians València es disputarà aquest diumenge en el Poliesportiu de Quatre Carreres en el camp Jorge Diego «Pantera». El combinat nacional de nova creació jugara contra el conjunt italià del Parma a partir de les 12.00 en el que serà l’estrena d’una de les dues franquícies creades per la Ferugby. En la convocatòria destaca la presència de quatre jugadores valencianes com Victoria Rosell, Claudia Cano, Angela Rodriguez i Kiara Esposito.

El primer partido del Iberians Valencia se disputará este domingo en el Polideportivo de Quatre Carreres en el campo Jorge Diego «Pantera». El combinado nacional de nueva creación jugara contra el conjunto italiano del Parma a partir de las 12:00 en lo que será el estreno de una de las dos franquicias creadas por la Ferugby.

En la convocatoria destaca la presencia de cuatro jugadoras valencianas como Victoria Rosell, Claudia Cano, Angela Rodriguez y Kiara Esposito.

Mas información en https://ferugby.es/la-historica-primera-convocatoria-de-iberians-sitges-e-iberians-valencia-pensando-en-el-mundial-de-inglaterra-2025/

Traduir »