Les seleccions M16 i M18 buscaran una nova victoria a Valladolid

El diumenge 4 de febrer les seleccions valencianes M16 i M18 afronten la quarta jornada del CESA amb l’enfrontament contra els combinats de Castella i Lleó. Els partits es disputaran en els camps de Rugbi de Sotoverde a Valladolid. Els dos equips buscaren una victòria que mantinga les seues aspiracions, els M18 conquistar el titule de campions i els M16 seguir en la lluita per les medalles.  L’equip M18 suma els seus partits per victòries i encapçala la classificació amb quatre punts d’avantatge  sobre Madrid i Catalunya. El seu rival, el combinat de Castella i Lleó, ve de guanyar a Andalusia en el que és la seua única victòria en el que s’emporta disputat del campionat. De sumar un nou triomf el conjunt valencià s’acostaria el títol de campió ja que en l’última jornada ha de jugar contra els catalans a València. Depenent dels resultats fins i tot perdent en l’última jornada podria ser campió. Per la seua part l’equip M16 es mesurarà a un equip *castellanoleonés que no ha aconseguit cap victòria en les tres jornades disputades. València només ha perdut en la seua visita a Madrid i aquesta situat en la classificació per darrere de Catalunya i Madrid. El seu objectiu és guanyar i arribar a la ultima jornada contra Catalunya amb possibilitats de ser segon o primer, encara que aquesta opció és una mica complicada.

El domingo 4 de febrero las selecciones valencianas M16 y M18 afrontan la cuarta jornada del CESA con el enfrentamiento contra los combinados de Castilla y León. Los partidos se disputarán en los campos de Rugby de Sotoverde en Valladolid. Los dos equipos buscaran una victoria que mantenga sus aspiraciones, los M18 conquistar el titulo de campeones y los M16 seguir en la lucha por las medallas. 

El equipo M18 suma sus partidos por victorias y encabeza la clasificación con cuatro puntos de ventaja  sobre Madrid y Cataluña. Su rival, el combinado de Castilla y León, viene de ganar a Andalucía en lo que es su única victoria en lo que se lleva disputado del campeonato. De sumar un nuevo triunfo el conjunto valenciano se acercaría el título de campeón ya que en la última jornada debe jugar contra los catalanes en Valencia. Dependiendo de los resultados incluso perdiendo en la última jornada podría ser campeón.

Por su parte el equipo M16 se medirá a un equipo castellanoleonés que no ha conseguido ninguna victoria en las tres jornadas disputadas. Valencia sólo ha perdido en su visita a Madrid y esta situado en la clasificación por detrás de Cataluña y Madrid. Su objetivo es ganar y llegar a la ultima jornada contra Cataluña con posibilidades de ser segundo o primero, aunque esta opción es un poco complicada.

Traduir »